Tekniska illustrationer i Falun, Gävle och Uppsala

Tekniska illustrationer

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord och det är något som alla vi på Borgs Ingenjörsbyrå håller helt och hållet med om, speciellt när det kommer till tekniska illustrationer. Med hjälp av en riktigt bra teknisk illustration så kan du och ditt företag förmedla er information mycket tydligare och mycket snabbare. Vi kan helt enkelt hjälpa dig och ditt företag att att förklara komplicerade saker med hjälp av professionella illustrationer. Vi gör det svåra mycket lättare!

Tekniska illustrationer är vår specialité

Just tekniska illustrationer är något av det vanligaste vi på Borgs Ingenjörsbyrå arbetar med. Dessa visar ofta hantering eller funktioner av olika tekniska produkter. Det kan röra sig om bildserier, bilder med röntgeneffekter samt bilder på uppskurna eller insprängda delar. Något som vi på senare tid börjat arbeta allt mer med är fotorealistiska bilder som inte bara visar enskilda produkter utan även actionbilder av bearbetningar i maskiner. För oss är ingenting för komplicerat för att kunna beskrivas med hjälp av tekniska illustrationer.

Kärlek och expertis

Om du som industriföretag är intresserad av tekniska illustrationer som förklarar hur dina produkter, anläggningar och system fungerar eller hur dessa ska användas och underhållas så är du varmt välkommen att kontakta oss på Borgs Ingenjörsbyrå. Vårt företag består idag av ett antal kunniga och erfarna medarbetare. De arbetar med illustrationer, animationer och webbutveckling och har alla en enorm kärlek och passion till alla projekt som vi på Borgs Ingenjörsbyrå tar oss an. Vårt mål är att leverera en slutprodukt som uppfyller alla dina krav, önskemål och förväntingar, och gärna mer därtill! Vi strävar alltid efter att vara lyhörda gentemot våra kunder och bemöta dig på ett personligt och kompetent sätt, oavsett vilken storlek ditt projekt har. För oss är varje nöjd kund vars visioner vi lyckats uppfylla speciell.

Vårt kontor finns i Gävle men vi jobbar med företag i Falun, Gävle och Uppsala med omnejd.

Hitta till oss