3D illustrationer i Falun, Gävle och Uppsala

3D illustrationer

Borgs Ingenjörsbyrå är det lilla personliga företaget med den stora kunskapen. Vår erfarenhet av att förmedla information i form av 3D illustrationer, 3D animationer och även i tryck är lång och vi har en bred portfölj med olika industriföretag vars utmaningar vi tagit oss an. Vi på Borgs Ingenjörsbyrå är inte rädda för en riktig utmaning, oavsett storleken på det projekt du och ditt företag behöver hjälp med. Vi värdesätter ett bemötande som är personlig, professionellt och självklart kompetent. Det viktigaste är att du som kund får ett resultat som lever upp till alla dina önskemål och förväntningar.

Fördelarna med 3D illustrationer

Först och främst, vad är skillnaden på illustrationer och 3D illustrationer? Svaret är enkelt. En 3D illustration är kort och gott en tredimensionell illustration som har en rad olika användningsområden. Fördelarna med 3D illustrationer är många. Illustrationerna kan göras mycket naturtrogna och vi kan producera ett stort antal olika variationer och på kort tid. En annan stor fördel är att vi kan skapa illustrationer av sådant som ännu inte finns, vilket inte går att göra med hjäp av till exempel fotografering. Det vanligaste vi gör är tekniska illustrationer av handhavande eller funktioner, men vi har även börjat skapa allt fler fotorealistiska bilder. Dessa bilder rör inte bara enskilda produkter utan även actionbilder av bearbetningar i maskiner.

Gedigen kunskap och lång erfarenhet

Borgs Ingenjörsbyrå består i dag av sex stycken personer. Vi har alla den gedigna kunskapen och långa erfarenheten som krävs för att kunna leverera en slutprodukt av allra högsta kvalitet. Vi är en blanding av illustratörer, animatörer och webbutvecklare som alla brinner för det arbete vi tillsammans skapar till våra kunder. Vårt kontor finns i Gävle men vi jobbar med företag i Falun, Gävle och Uppsala med omnejd.

Vill du veta mer om oss och alla de fantastiska projekten vi har med oss i bagaget så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hitta till oss