3D animering i Falun, Gävle och Uppsala

3D animering

Borgs Ingenjörsbyrå är ett litet och personligt företag som har en lång erfarenhet av att skapa och förmedla information i form av illustrationer, 3D animationer samt olika typer av trycksaker. Vi kan med andra ord erbjuda alla våra kunder kompletta lösningar i både tryck och rörlig form. Vi lägger alltid ner både hjärta och själ i de projekt som vi tar oss an, stora som små. Det viktigaste för oss är att leverera resultat av högsta möjliga kvalitet och att ge dig som kund ett personligt och kompetent bemötande. Vi har en lokal närvaro och en lång rad nöjda kunder bakom oss.

Varför ska du välja 3D animering?

I en tid där medielandskapen växer sig allt större och rörlig bild blir ett allt med populärt inslag bland olika typer av industriföretag så gäller det att just du och ditt företag sticker ut. Med hjälp av 3D animering, som är en film gjord helt eller delvis i datorn, kan du göra just det! När vi skapar en 3D animering åt våra kunder så utgår vi alltid från de behov och önskemål du har. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna! Vi kan hjälpa dig med att skapa allt ifrån en animerad produktvideo till effekter för att du enkelt och snyggt ska kunna marknadsföra just dina produkter eller tjänster. Hos oss är det helt enkelt kunden som bestämmer!

Vårt arbete är vår stolthet

Vi som arbetar på Borgs Ingengörsbyrå är ett glatt gäng som består av illustratörer, animatörer och webbutvecklare som alla har en stor kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Vi är totalt sex stycken personer som alla har en sak gemensamt. Vi brinner alla för vårt arbete! Att vi kan leverera skräddarsydda 3D animationer och trycksaker av högsta kvalitet är något vi alla är mycket stolta över.

Vårt kontor finns i Gävle men vi jobbar med företag i Falun, Gävle och Uppsala med omnejd.

Hitta till oss